- Titulinis
- Maisto prekės
- Saldumynai
- „Rūta“ saldumynai
- Desertiniai saldainiai
- Juodojo šokolado saldainiai su bruknių ir sūrio įdaru, 820 g
Juodojo šokolado saldainiai su bruknių ir sūrio įdaru, 820 g
Juodojo šokolado krepšelis su bruknių ir sūrio (mėlynojo pelėsio ir kietojo sūrio mišinys) įdaru – tai kelių sluoksnių įdaras: viršuje subtilios rūgštelės turinčios bruknės, o po jomis purus, švelnaus skonio baltas sūrio įdaras. Du skirtingi skoniai ir juodasis šokoladas sukuria turtingą ir išskirtinį derinį.
Elegantiška saldainio forma papuošta ryškiai rožine avietės granule.
– Skaidulinių medžiagų šaltinis.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.
– Bruknių ir sūrio įdaras (mėlynojo pelėsio ir kietojo sūrio mišinys).
Aprašymas
Sudedamosios dalys: bruknių įdaras 26% (bruknės (60%), cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, modifikuotas krakmolas, tirštiklis gelano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga mononatrio citratas, konservantas kalio sorbatas), SŪRIO įdaras 26% (baltas įdaras (augaliniai riebalai (palmių, saulėgrąžų, rapsų) įvairiomis proporcijomis, cukrus, nugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ, emulsiklis SOJŲ lecitinas), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai [sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė], emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų PIENO rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridų mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas], PIENO baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), gliukozės sirupas, SŪRIO milteliai (6,6%), brendis), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), aviečių granulės 2,6% (gliukozės sirupas, cukrus, avietės, tirštiklis natrio alginatas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 1864 kJ/445 kcal |
Riebalai | 28,3 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 16,9 g |
Angliavandeniai | 41,2 g |
Iš kurių: cukrų | 37,3 g |
Baltymai | 4,1 g |
Druska | 0,17 g |