- Titulinis
- Maisto prekės
- Saldumynai
- „Rūta“ saldumynai
- Desertiniai saldainiai
- Šokoladinių saldainių asorti, 1 kg
Šokoladinių saldainių asorti, 1 kg
Šokoladiniai saldainiai su įvairių skonių įdarais. Šis saldainių asorti leis paragauti skirtingų saldainių ir išsirinkti mėgstamiausius.
– Šokoladiniai saldainiai.
– Su skirtingais įdarais.
Aprašymas
Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis E 471), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), baltas įdaras (augaliniai riebalai (palmių, saulėgrąžų, rapsų), cukrus, nugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ, emulsiklis SOJŲ lecitinas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), karamelinis įdaras (gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAs (nugriebtas PIENAs, cukrus), augaliniai riebalai (kokoso), emulsiklis E 471, druska, natūralios kvapiosios medžiagos), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), įdaras base (baltasis šokoladas (59%), GRIETINĖLĖ, cukrus, etilo alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai, emulsiklis SOJŲ lecitinas), lieso PIENO milteliai, pieninis šokoladas, gliukozės sirupas, brendis, pasiflorų tyrė (pasiflorų tyrė, cukrus), MIGDOLAI, saldintas sutirštintas PIENAs, liesi kakavos milteliai, griliažas, LAZDYNŲ RIEŠUTŲ pasta, etilo alkoholis, PIENO riebalai, mascarponės pasta (mascarponės SŪRIS 50% (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, nenugriebtas PIENAs, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), IŠRŪGŲ milteliai, KIAUŠINIŲ trynio pasta, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, juodųjų serbentų džemas, kakavos masė, medus, PISTACIJŲ pasta, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos, KVIETINIAI dribsniai, tapijokų krakmolas, stabilizatorius invertazė, cinamonas. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2260 kJ/540 kcal |
Riebalai | 34,8 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 20,8 g |
Angliavandeniai | 46,6 g |
Iš kurių: cukrų | 43,9 g |
Skaidulinės medžiagos | 8,6 g |
Baltymai | 5,4 g |
Druska | 0,01 g |