Šokoladinių saldainių asorti, 1 kg

Aprašymas

Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis E 471), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), baltas įdaras (augaliniai riebalai (palmių, saulėgrąžų, rapsų), cukrus, nugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ, emulsiklis SOJŲ lecitinas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), karamelinis įdaras (gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAs (nugriebtas PIENAs, cukrus), augaliniai riebalai (kokoso), emulsiklis E 471, druska, natūralios kvapiosios medžiagos), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), įdaras base (baltasis šokoladas (59%), GRIETINĖLĖ, cukrus, etilo alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOSPIENO baltymai, emulsiklis SOJŲ lecitinas), lieso PIENO milteliai, pieninis šokoladas, gliukozės sirupas, brendis, pasiflorų tyrė (pasiflorų tyrė, cukrus), MIGDOLAI, saldintas sutirštintas PIENAs, liesi kakavos milteliai, griliažas, LAZDYNŲ RIEŠUTŲ pasta, etilo alkoholis, PIENO riebalai, mascarponės pasta (mascarponės SŪRIS 50% (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, nenugriebtas PIENAs, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), IŠRŪGŲ milteliai, KIAUŠINIŲ trynio pasta, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, juodųjų serbentų džemas, kakavos masė, medus, PISTACIJŲ pasta, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos, KVIETINIAI dribsniai, tapijokų krakmolas, stabilizatorius invertazė, cinamonas. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2260 kJ/540 kcal
Riebalai 34,8 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 20,8 g
Angliavandeniai 46,6 g
Iš kurių: cukrų 43,9 g
Skaidulinės medžiagos 8,6 g
Baltymai 5,4 g
Druska 0,01 g
go-to-top