Anakardžių riešutai su juoduoju šokoladu, 1 kg

Aprašymas

Sudedamosios dalys: šokoladas 58% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI 41%, glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2400 kJ/577 kcal; riebalai – 40,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,2 g, angliavandenių – 44,9 g, iš kurių cukrų – 30,3 g; baltymai – 8,8 g, druska – 0,05 g. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43%. Gali būti PIENO, glitimo, žemės RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2400 kJ/577 kcal
Riebalai 40,2 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 16,2 g
Angliavandeniai 44,9 g
Iš kurių: cukrų 30,3 g
Skaidulinės medžiagos 5,9 g
Baltymai 8,8 g
Druska 0,05 g
go-to-top