- Titulinis
- Maisto prekės
- Saldumynai
- „Rūta“ saldumynai
- Dražė
- Traškūs migdolai su Ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais, 1 kg
Traškūs migdolai su Ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais, 1 kg
Traškūs migdolai, padengti Ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais – išraiškingas skonių derinys. Naująjį švelniai rūgštoko skonio šokoladą Ruby puikiai papildo džiovinti šaltyje juodieji serbentai, o traškantys migdolai nepaliks abejingų.
Svarbu tai, kad džiovintos šaltyje uogos pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės bei skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški.
Ruby – nauja, 4-oji šokolado rūšis. Tai ypatingas šokoladas, kuris pakeri tik jam būdingu uogų gaivumu ir saldžiu švelnumu. Unikali spalva ir žaismingos vaisinės natos gimsta natūraliai – nenaudojami jokie dažikliai ir aromatai. Šviežių uogų skonį ir spalvą suteikiančios medžiagos natūraliai randamos Ruby kakavos pupelėse. Atraskite naują skonį šokolado istorijoje!
– Traškūs migdolai.
– Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 41,8 %.
– Džiovintos šaltyje juodieji serbentai.
Aprašymas
Sudedamosios dalys: ruby šokoladas (62%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis [citrinų rūgštis], natūrali vanilės kvapioji medžiaga), MIGDOLAI (25%), cukrus, liofilizuoti juodieji serbentai (1,5%), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8%. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. 100g – 2380kJ/570kcal, riebalai – 36,9g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 14,9g, angliavandeniai – 46,7g, iš kurių cukrų – 45,8g, skaidulinės medžiagos – 4,0g, baltymai – 10,4g, druska – 0,1g. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2380kJ/570kcal |
Riebalai | 36,9 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 14,9 g |
Angliavandeniai | 46,7 g |
Iš kurių: cukrų | 45,8 g |
Baltymai | 10,4 g |
Druska | 0,1 g |