Karštas juodasis šokoladas (55 %) su zefyriukais „Šokoladiniai burbulai“, 110 g

Aprašymas

Sudedamosios dalys: šokoladas 75 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), zefyrai 18 % (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, vanduo, želatina, dekstrozė, kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga vanilinas, dažikliai (E 100, E 162)), baltasis šokoladas 2 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), pieninis šokoladas 1,7 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), aviečių granulės 0,9 % (gliukozės sirupas, cukrus, avietės (20 %), tirštiklis natrio alginatas), kakavos sviestas, Ruby šokoladas 0,7 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ryžių traškučiai (ryžių miltai (87 %), cukrus, augalinis aliejus (rapsų), druska, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Vartojimo rekomendacija: įdėkite į puodelį šokoladinį burbulą, užpilkite jį karštu pienu (70–90 °C) ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2148 kJ / 512 kcal
Riebalai 29 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 17,3 g
Angliavandeniai 54,2 g
Iš kurių: cukrų 49,7 g
Skaidulinės medžiagos 6,7 g
Baltymai 5,1 g
Druska 0,03 g
go-to-top