Šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinys „Klaipėda”, 210 g

Aprašymas

Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 25% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 24% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas 22% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ruby šokoladas 8% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), LAZDYNO RIEŠUTAI (2,4%), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), cukrus, kakavos sviestas, salyklo ekstraktas 2% (RUGINIAI miltai, RUGINIS salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), vyšnios (vyšnios (77%), alkoholis, cukrus), džiovintos slyvos (1,4%, brendis, gliukozės sirupas, mango tyrė 0,8% (mango tyrė (90%), cukrus), kakavos masė, medus, SVIESTAS, etilo alkoholis, PISTACIJOS (0,2%), SŪRIO milteliai (0,2%), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, cinamonas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, šafranas (0,003%), kvapioji medžiaga vanilinas. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2203 kJ / 529 kcal
Riebalai 34 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 19,4 g
Angliavandeniai 48,4 g
Iš kurių: cukrų 45 g
Skaidulinės medžiagos 3 g
Baltymai 5,1 g
Druska 0,2 g
go-to-top