Šokoladinių saldainių rinkinys „Čiurlionis“, 185 g

Aprašymas

Sudedamosios dalys: šokoladas 29 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 20 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), baltasis šokoladas 10 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), įdaras champ-krem 6,9 % (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, Marc de champagne (8,5 %), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOSPIENO baltymai), marcipanas 6 % (MIGDOLAI (52 %), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), PEKANINĖS KARIJOS (4,1 %), ŽEMĖS RIEŠUTAI (3,8 %), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), dribsniai (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis E 322, antioksidantas E 306), kakavos sviestas, spanguolių sėklos (1,1 %), mangų tyrė 0,9 % (mangų tyrė (90 %), cukrus), nerafinuotas cukranendrių cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), žiedadulkės (0,6 %), invertuotojo cukraus sirupas, brendis, IŠRŪGŲ milteliai, džiovinti špinatai, dekstrozė, pasiflorų pasta 3,4 % (gliukozės sirupas, pasiflorų vaisių koncentratas, cukrus, citrinų koncentratas, vanduo, natūrali kvapioji medžiaga, morkų koncentratas, citrusinės skaidulos), gliukozės sirupas, drėgmę išlaikainti medžiaga sorbitolio sirupas, SVIESTAS, rožiniai pipirai (0,09 %), žalioji arbata Matcha (0,08 %), joduota druska, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, šafranas (0,003 %). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2259 kJ / 543 kcal
Riebalai 36 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 18,5 g
Angliavandeniai 45,8 g
Iš kurių: cukrų 41,2 g
Skaidulinės medžiagos 4,1 g
Baltymai 6,8 g
Druska 0,2 g
go-to-top