- Titulinis
- Verslo dovanos
- Kalėdiniai papuošimai, suvenyrai, dovanos
- Kalėdinių dovanų įdėjos
- Šokoladinių saldainių kolekcija „Baltija“, 510 g
Šokoladinių saldainių kolekcija „Baltija“, 510 g
„Rūtos“ šokolado meistrai, įkvėpti Baltijos didybės, sukūrė išskirtinę, 2 aukštų šokoladinių saldainių kolekciją. Skirtingą, bet tuo pačiu vieningą – „Baltiją“.
Joje atrinkti 10-ties rūšių saldainiai, kurie savo spalvomis ir tekstūra primena lobius, glūdinčius jūros gelmėse ir žvilgantį Baltijos jūros auksą – Gintarą. Įspūdingą, dviejų aukštų rinkinį sudaro net 10 skirtingų skonių šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: mangų, alaus, lazdyno riešutų, žiedadulkių, žaliosios arbatos, šampaniniu, anakardžių ir kavos, kokosiniu, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo bei pasiflorų.
– Išskirtinio, prabangaus dizaino gaminys.
– Rinkinį sudaro net 10-ies skirtingų skonių saldainiai.
– Dviejų aukštų saldainių kolekciją sudaro 41 saldainis.
Aprašymas
Sudedamosios dalys: šokoladas 23,3 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), pieninis šokoladas 22,5% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55% (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), baltasis šokoladas 13,2% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilė), champ-krem įdaras 4,8% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), GRIETINĖLĖ, Marc de champagne 8,5%, cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), base įdaras (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, sutirštintos IŠRŪGOS, alkoholis, PIENO baltymai), cukrus, salyklo ekstraktas 2,8% (RUGINIAI miltai, RUGINIS salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI 1,3%, mangų granulės (cukrus, mango 35%, kukurūzų krakmolas), invertuotojo cukraus sirupas, gliukozės sirupas, vyšnios (vyšnios 77%, alkoholis, cukrus), LAZDYNO RIEŠUTAI 0,7 %, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, žiedadulkės 0,4%, kakavos masė, Marsala vyno įdaras 0,3 % (vynas Marsala 32%, KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, dažikliai (karotenai, riboflavinai)), mangų įdaras 0,3% (gliukozės sirupas, cukrus, mangų koncentratas, vanduo, dažikliai (karotenai, paprikų ekstraktas), rūgštis citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio METABISULFITas), IŠRŪGŲ milteliai, etilo alkoholis, džiovinti špinatai, pasiflorų įdaras 0,1% (gliukozės sirupas, pasiflorų vaisių koncentratas, cukrus, vanduo, rūgštis citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio METABISULFITas), kokoso drožlės 0,1%, kava 0,1%, emulsiklis SOJŲ lecitinas, žalioji arbata Matcha 0,04 %, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.
Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2190kJ/ 525kcal |
Riebalai | 32,5 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 19,4 g |
Angliavandeniai | 51 g |
Iš kurių: cukrų | 47,6 g |
Baltymai | 5,5 g |
Druska | 0,11 g |