- Titulinis
- Verslo dovanos
- Kalėdiniai papuošimai, suvenyrai, dovanos
- Kalėdinių dovanų įdėjos
- Šokoladinių saldainių rinkinys „Baltija“, 195 g
Šokoladinių saldainių rinkinys „Baltija“, 195 g
„Rūtos“ šokolado meistrai, įkvėpti Baltijos didybės, sukūrė labai pamėgtos pirkėjų formos šokoladinių saldainių rinkinį.
Joje rasite atrinktus 4 rūšių išskirtinių skonių saldainius, kurie savo spalvomis ir tekstūra primena lobius, glūdinčius jūros gelmėse ir žvilgantį Baltijos jūros auksą – Gintarą. Šis saldainių rinkinys sujungia meilę šokoladui ir jūrai bei pagarbą Baltijos regiono šalims.
Saldainių rinkinį sudaro 4 skirtingų skonių šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: kakavinis pagardintas brendžiu, pistacijų kremo, sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių bei lazdyno riešutų kremas su lazdyno riešutu.
– Išskirtinio, prabangaus dizaino gaminys.
– Saldainių kolekciją sudaro 15 saldainių.
Aprašymas
Sudedamosios dalys: šokoladas 26,6% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 20% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių įdaras 10% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, liesi PIENO milteliai, GRIETINĖLĖs milteliai), rapsų aliejus, sausainių gabalėliai 20% (cukrus, KVIEČIŲ miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), GRIETINĖLĖs milteliai, LAKTOZĖ, PIENO baltymai, druska, MIEŽIŲ salyklo miltai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas), cukrus, SOJŲ miltai, džiovinti vaisiai 2% (avietės, braškės mėlynės), dažikliai (burokėlių raudonasis, kochinelas), gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga, rūgštis citrinų rūgštis), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), saldintas sutirštintas PIENAs (PIENAs 55%, cukrus 45%), LAZDYNŲ RIEŠUTAI, baltas įdaras (augaliniai riebalai (palmių, saulėgrąžų, rapsų) įvairiomis proporcijomis, nugriebto PIENO milteliai, PIENO cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), cukrus, baltasis šokoladas 2,9% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), brendis, augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus 27%, cukrus, stabilizatoriai (sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė), emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridų PIENO rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridų mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas), PIENO baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (monokalio fosfatas, mononatrio citratas), druska, dažiklis beta karotenas), kakavos sviestas, kakavos masė, etilo alkoholis, liesi kakavos milteliai 1%, PISTACIJŲ riešutai 0,3%, stabilizatorius invertazė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos.Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.
Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2169kJ/520kcal |
Riebalai | 33 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 17,4 g |
Angliavandeniai | 48,4 g |
Iš kurių: cukrų | 45,8 g |
Baltymai | 5,1 g |
Druska | 0,1 g |