Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūtos“ šokolado meistrai, 230 g

Aprašymas

Sudedamosios dalys: šokoladas (25,3%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (18,2%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas (12,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], PIENO riebalai), įdaras champ-krem (5,7%; baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, Marc de champagne (8,5%), cukrus, IŠRŪGŲ koncentratas [PIENO], PIENO baltymai), marcipanas (4,4%; MIGDOLAI (52%), cukrus, vanduo, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), KARIJŲ riešutai (3,2%), ŽEMĖS RIEŠUTAI (3,2%), salyklas (2,0%; RUGINIAI miltai, mielių RUGINIS salyklas, nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), kakavos sviestas, gliukozės sirupas, kremo įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų], cukrus, nugriebto PIENO milteliai, PIENO cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai [sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė], emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų PIENO rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas], PIENO baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), braškių granulės (gliukozės sirupas, cukrus, braškės, tirštiklis E 401), mango granulės (mango, cukrus, kukurūzų krakmolas), cukrus, dribsniai (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai [saulėgrąžų, rapsų], PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas E 306), invertuotojo cukraus sirupas, vyšnios Griottines, brendis, PIENO riebalai, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), mangų pasta (0,4%; gliukozės sirupas, cukrus, mango koncentratas, vanduo, dažikliai (karotenai, paprikų ekstraktas), rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio METABISULFITas), kvapiųjų mandarinų tyrė (0,4%), IŠRŪGŲ milteliai, džiovinti špinatai, etilo alkoholis, apelsinų žievelės, braškių pasta (0,2%; gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, braškių koncentratas, rūgštis (citrinų rūgštis), dažikliai [betaninas, košenilis], morkų koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, juodųjų serbentų koncentratas, šeivamedžio koncentratas, antioksidantas natrio METABISULFITas), dekstrozė, PISTACIJOS (0,2%), rožiniai pipirai, žalioji arbata Matcha (0,05%), joduotoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinas, tapijokų krakmolas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, pipirmėtės aliejus. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2130 kJ / 511 kcal
Riebalai 33,8 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 17,6 g
Angliavandeniai 45,5 g
Iš kurių: cukrų 41,5 g
Baltymai 5,7 g
Druska 0,85 g
go-to-top